Despre mine

#omie # madeinsb

Bine ai venit in universul cunoașterii de sine! Ma numesc Izabela Martin, sunt psiholog și consilier psihologic. Sunt pasionată de psihologie și studiez acest domeniu de peste 7 ani. În tot acest timp, drumul mi-a fost călăuzit de cei mai buni profesori din România, Franța, Portugalia și Canada. Am învățat de la aceștia că omul poate face orice și că singurele bariere pe care le întâlnim sunt de ordin mental. Cred cu tărie că oamenii sunt capabili de orice, doar că uneori avem nevoie de sprijin pentru a scoate la lumină calitățile de care dispunem. Experiența personală și profesională mi-au întărit această credință.

Am absolvit un program masteral în psihologia muncii și organizațională și resurse umane, motiv pentru care pot oferi training-uri și ateliere pentru angajați cu scopul îmbunătățirii relațiilor la locul de muncă, a comunicării și colaborării pe plan vertical (management și subordonați) și orizontal (între angajații cu aceeași poziție de autoritate în companie), dar și management-ul conflictelor.

Formarea complementară în Psihologia Experențială Unificatoare mi-a permis să înțeleg și să aprofundez esența dezvoltării personale şi schimbării de sine prin intermediul exercițiilor provocatoare, a improvizației şi meditației. Această formă terapie poate fi individuală sau colectivă (de grup, de familie şi organizaţională), dedicată adulţilor, copiilor şi adolescenţilor. Terapia prin metoda PEU plasează în centrul preocupărilor autocunoaşterea şi autotransformarea prin experienţa conștientizării de tip „aici şi acum”.

Prin simplul fapt că te afli acum aici ești cu un pas mai aproape de visul tău și îți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu alături în această călătorie. Mă bucur așadar să te cunosc.

SERVICII:

  • sedinte individuale de dezvoltare personala pentru adulti si copii
  • sedinte de consiliere psihologica pentru adulti (individuale, cuplu, familie) si copii
  • ateliere de grup de dezvoltare personala pentru copii
  • consiliere vocațională (ce job ți se potrivește, cum sa-ți alegi job-ul, cum sa-ți scrii CV-ul)
  • training-uri
  • consultanta in realizarea lucrărilor de licență (psihologie si asistenta sociala)

Contact:

Tel: 0738 152 163

Email: ramona.izabelle@gmail.com

Facebook: Dezvoltart – Arta dezvoltarii personale

Instagram: @dezvoltart

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *