O stare de spirit mai buna? Poartă mai des hainele tale preferate.

Uneori starea noastra de spirit nu este cea mai buna, desi nu s-a intamplat nimic care sa ne supere – este normal si se intampla tuturor. Pentru a conserva un nivel de fericire ridicat, specialistii ne recomanda sa nu ne lasam prinsi in melancolie si negativism, cu atat mai mult cu cat solutiile sunt simple si la indemana oricui.

Pentru a te simti mai bine, incearca sa porti hainele tale preferate, pe care nu te „indurai” sa le iei de teama sa nu le strici – te asigur ce ele sunt mult mai pretioase pe tine decat in dulap. Cat despre teama de a le deteriora prin spalare, nu ai de ce sa iti faci griji, atat timp cat exista noul detergent Perwoll Renew & Blossom.

Perwoll Renew & Blossom prelungeste durata de viata a culorilor si forma testurilor, pentru ca tu sa te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Senzatia de nou, care ne face sa ne sitim atat de bine persista inca dupa multe spalari.

Tot pentru starea ta de bine iti recomand sa porti parfumul tau preferat, care iti da acel sentiment de distinctie. Dar e suficient sa adaugi in masina de spalat Perwoll Renew & Blossom iar hainele tale vor fi inundate de un parfum floral si elegant.

Pentru o stare de spirit mai buna iesi la o cafea cu prietenele tale (si nu uita sa porti masca de protectie) – relatiile inter-umane sunt cel mai bun panaceu contra lipsei de chef. Specialistii recomanda deopotriva sa facem sport pentru a ne creste nivelul de serotonina, dar in realitate majoritatea dintre noi se mobilizeaza cam greu in directia aceasta. Indiferent ce alegi, nu uita sa te aranjezi si sa-ti evidențiezi frumusetea, prin tinuta, machiaj, accesorii si orice altceva te face sa te bucuri de iesire. Tu ai grija de tine, iar Perwoll Renew & Blossom are grija de hainele tale, fie ca sunt ele din materiale rafinate sau haine sport – este important sa pretuiesti ceea ce ai, dar mai ales sa te pretuiesti pe tine. Meriti tot ce este mai bun.

Redu acele comportamente care iti declanseaza sentimente de culpabilitate, cum ar fi cumpăratul excesiv de produce care nu iti trebuie neaparat – si aici te poti baza pe Perwoll Renew & Blossom, pentru ca formula sa inovatoare care actioneaza chiar si  la temperature scazute, reinnoieste culoarea articolelor tale vestimentare pentru ca tu sa le poti folosi mai mult timp.

Usureaza-ti sarcinile zilnice, si pune obiectele sa lucreze in favoarea ta – lasa detergentul Perwoll Renew & Blossom sa te ajute sa prelungesti durata de viata a hainelor tale, sa le faca mai stralucitoare si sa le inunde de un parfum deosebit.

Nu uita de o vacanta – o escapada de cateva zile este mereu binevenita, pentru ca asa te poti deconecta de la ritmul de viata prea alert cu care suntem atat de familiarizati. Redu viteza din viata ta si da-ti voie sa iei pauza. Chiar si in moda se face asta – nu ai aflat inca de conceptul „slow- fashion” ? Atunci sigur este cazul sa incerci Perwoll Renew & Blossom pentru hainele tale.

Lasă-ți simțurile să înflorească! Detergentul Perwoll Renew & Blossom redă strălucirea culorilor, făcând hainele să rămână la fel de colorate și de frumoase ca în prima zi, adăugând și un parfum irezistibil 🌺

Publicată de Ask Team Clean RO pe Miercuri, 3 iunie 2020

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *