5 cărți minunate pe care sa le oferi cadou de sarbatori

De sărbători ne arătam iubirea fata de cei dragi prin mici cadouri care aduc bucurie. Bucuria darurilor de sărbători ne amintește de copilărie si momentele minunate petrecute alături de familie, de acele momente când magia exista in toate.

Un mic cadou aduce bucurie si celui care primește darul, dar si celui care îl oferă, pentru ca in acest fel ne exprimam aprecierea fata de celălalt, si suntem la rândul nostru apreciați.

Va propun deci 5 cărți deosebite pe care le puteți oferi cadou persoanelor care sunt interesate de psihologie si de dezvoltarea personala:

  1. Minciuni pe canapea – Irvin D. Yalom
Psihologii sunt la rândul lor oameni – ședințele de psihoterapie iau o întorsătura neașteptată cand clienta venita la terapie vrea de fapt sa il manipuleze pe terapeut. O poveste care te face sa ramai cu cartea in mana.

2. O educatie emotionala – Alain de Botton

Înțelegerea emotiilor este cheia unei vieti armonioase. A venit momentul sa ne aflam in contact cu ceea ce simțim, sa ne înțelegem emotiile si sa invatam cum sa gestionam acesti fluturi din stomac.

3. Cele cinci limbaje ale iubirii- Gary Chapman

Viata in cuplu capata sens in momentul in care intelegem cum sa interactionam adecvat cu partenerul. Relatiile pot fi salvate.

4. Invata sa te bucuri – Frederic Lenoir

Bucuria este in sine un scop al vietii. Drumul pana la atingerea starii de bucurie este insa unul presarat cu nenumarate intrebari, nelinistiti, decizii. Intr-un final, autorul reuseste sa inteleaga toate aceste framantari, insa parcursul este unul plin de invataturi.

5. Curajul de a nu fi pe placul celorlalti – Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

O carte care ne ajuta sa depasim credintele limitative si sa preluam controlul propriei noastre vieti.

Be the first to reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *